Στον φιλόξενο χώρο του Lampiris Garden & Καταρράκτης Κτήμα Εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/02 η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας, με τις παιδικές φωνές και τα χαμόγελα να γεμίζουν την αίθουσα. Η παρουσία του Κλόουν Ρίκο με τα παιχνίδια, τις κατασκευές και τη μουσική, ξεσήκωσε τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους του Συλλόγου που βρεθήκαν κοντά μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Σαλαπατάρα Βαγγέλη για την παραχώρηση της αίθουσας, τον κο Πετράκη Μιχάλη (Πετράκης Bakery Patisserie Coffee) για την προσφορά της πεντανόστιμης βασιλόπιτας κ τον κο Παύλο Κάσση (Κοσμηματοπωλείο ΚΑΣΣΗΣ) για το φλουρί της ( δωροπιταγή αγορών)!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες καθώς και τους προπονητές που βρέθηκαν μαζί μας. Κοντά μας βρέθηκε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Περάματος κος Λαγουδάκος Ιωάννης, καθώς και η Πολιτευτής της Β’ Πειραιά κα Γκανά Αλεξάνδρα και τους ευχαριστούμε θερμά!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να δώσουμε στους χορηγούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και αυτούς που μας στηρίζουν αλλά δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ευχαριστούμε λοιπόν τοκ κ. Σαράφογλου Στέλιο ( Undercolors of Benetton, Keratsini, Amfiali), την κα Τσαγγαρινου Άννα (Εκπαιδευτήρια Ταξιάρχης), τον κο Μπακογιάννη (Κουρείο Μπακογιάννη) και τον κο Κώστα Βελούδα και την κα Χρυσούλα Βατίστα (ΦΙΛΤΡΑ VELUDA). Πάνω από όλα ευχαριστούμε όλους εσάς γονείς και φίλους της ομάδας που όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζετε με την αγάπη σας και βρίσκεστε δίπλα μας. Σας ευχαριστούμε όλους και του χρόνου!!!